İstanbul
20 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

MÜNİP UTANDI İLE SANAT MÜZİĞİ GECESİ

MÜNİP UTANDI İLE SANAT MÜZİĞİ GECESİ
Esenler’de sahne alan Klasik Türk Müziği sanatçısı Münip Utandı, Esenlerlilere unutulmaz bir sanat müziği akşamı yaşattı.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen konserde sahne alan sanatçı  Münip Utandı, kulakların pasını sildi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde müzikseverlerle buluşan Münip Utandı, seslendirdiği hicaz makamındaki eserlerle dinleyenleri sanat müziğine doyurdu.

Usta sanatçı, sevilen eserlere yer verdiği konserinde; "Ayrıldı Gönlüm Yine Bir Tek Eşinden", "Hayal İçinde Geçti Ömrü Derbederim", "Ağlamakla İnlemekle Ömrüm Gelip Geçiyor" ve "Kalamış" şarkılarıyla, dinleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!