İstanbul
20 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2477.1
  • BIST
    10569.43
  • BTC
    66201$

İslambey'deki çalışmalarda sona gelindi

İslambey'deki çalışmalarda sona gelindi
Eyüpsultan İslambey Caddesi’ne “Prestij” kazandıracak çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, trafiğe kapatılan caddede altyapı çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın vizyon projelerinden biri olan "Eyüpsultan Caddeleri Prestij Kazanıyor" projesi kapsamında sürdürülen çalışmalarda İslambey Caddesi'nde İSKİ, BEDAŞ ve İGDAŞ bir bütün olarak koordinasyonlu şekilde birlikte hareket ediyor.

Caddede bir taraftan kanalizasyon ve su hatları yenileniyor, doğalgaz hatları ilgili çalışmalar yapılıyor, bir taraftan da yeni elektrik hatları döşeniyor.

ARALIK AYININ BAŞINDA BİTMESİ PLANLANIYOR

Caddede altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılan peyzaj, kent mobilyası, ağaçlandırma, tretuvar ve aydınlatma elemanları ile ilgili düzenlemelerin, Aralık ayının başında bitmesi planlanıyor.

Proje sayesinde Eyüpsultan'ın caddeleri yeni kimlik kazanacak, diğer tüm ilçelere örnek teşkil edecek göz kamaştırıcı bir görünüme sahip olacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!