URFALI KARDEŞLERİNİ MİSAFİR EDİYORLAR

URFALI KARDEŞLERİNİ MİSAFİR EDİYORLAR
"Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa'dan Esenler'e gelen 180 öğrenciyi, Esenlerli kardeşleri karşıladı. Esenlerli öğrenciler, Urfa'dan gelen misafirlerini 3 gün boyunca evlerinde ağırlayacaklar ve birlikte İstanbul'u gezecekler.

İçişleri Bakanlığı'nca yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa Karaköprü Ortaokulu'ndan 180 öğrenci Esenler'e geldi. Esenler'deki 12 orta okuldan 180 öğrenci de, Urfalı kardeşlerini sıcak bir şekilde karşıladı, tanıştı ve hemen kaynaştı. Esenlerli öğrenciler, Urfa'dan gelen misafirlerini 3 gün boyunca evlerinde ağırlayacaklar, birlikte sohbet edip, gezerek, aileleriyle birlikte dostluklar kuracaklar. Urfalı öğrenciler, Esenlerli kardeşleriyle birlikte İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezecekler ve kardeşliklerini pekiştirecekler.

KARDEŞLİK SOFRASINDA YEMEK YEDİLER

Urfalı öğrenciler uçaktan iner inmez soluğu Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde aldı. Esenlerli ev sahibi öğrencilerle tanışıp kaynaştıktan sonra hep birlikte yemek yediler ve sohbet ettiler. Esenler'de kurulan kardeşlik sofrasında bir araya gelen öğrencileri Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren de yalnız bırakmadı.

MUHABBETİNİZ DAİM OLSUN

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, öğrencilere bir selamlama konuşması yaptı. Bolat, "Urfalı kardeşlerimizi Esenler'de ağırlamak bizi çok mutlu ediyor. İstanbul'da yaşadığınız anılarla ve kurduğunuz dostluklarla inşallah muhabbetinizi devam ettireceksiniz" dedi.

İKİ KADİM ŞEHRİN ÖĞRENCİLERİ ESENLER'DE

ÖMER AKBABA GENÇLERİ GÜLDÜRDÜÖnceki Haber