Üniversite Hazırlık Kurslarına Yoğun İlgi

Üniversite Hazırlık Kurslarına Yoğun İlgi
Fatih Belediyesi Bilgi Evleri bünyesinde Müftüali Semt Konağı ve Hekimoğlu Bilgi Evi’nde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören üniversite hazırlık kursları bu senede kaldığı yerden devam ediyor.

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri, üniversite hazırlık kursları ile gençlere özel eğitim imkânı sunuyor. Kursların kaliteli özgün ve itinalı çalışmasına Fatihlilerin yanı sıra çevre ilçelerden de yoğun bir katılım talebi oluyor.
Üniversite hazırlık kurslarında Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre ders işlenirken, ilave olarak konu anlatımının yanında test çözümlerine de ağırlık veriliyor. Dersler FATİH Projesi (Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi Projesi) kapsamında akıllı tahta ile zenginleştiriliyor ve sunum çok daha göz alıcı düzeyde gerçekleştiriliyor. Üniversite hazırlık kurslarına lisede öğrenim gören 12. sınıf düzeyi öğrenciler haricinde liseden mezun olan üniversite adayları da katılabiliyor. Ücretsiz olan bu kurs imkânlarından faydalanabilmek için; Müftüali Semt Konağı’na 0212 523 02 54 Hekimoğlu Bilgi Evi’ne 0212 587 83 10 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Fatih’te Kariyer GörüşmeleriÖnceki Haber

Fatih’te Kariyer Görüşmeleri

Engelliler İş Atölyesi Yeni Dönem Kurs Kayıtları Devam EdiyorSonraki Haber

Engelliler İş Atölyesi Yeni Dönem Kurs K...