Ümraniye’de Parklar Yenileniyor, Çocuklar Doyasıya Eğleniyor

Ümraniye’de Parklar Yenileniyor, Çocuklar Doyasıya Eğleniyor
Daha yeşil, daha yaşanabilir bir Ümraniye için 2004 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, çocukların daha sağlıklı ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak için parkları yenilemeye ve ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Gün geçtikçe gelişen ve nüfusu artan Ümraniye, birçok alanda yenilenmeye ihtiyaç duyuyor. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçe geneline estetik bir görünüm kazandıran Ümraniye Belediyesi, Başkan Hasan Can’ın 2004 yılında göreve gelmesiyle beraber ilçeye 163 yeni park kazandırıp vatandaşın hizmetine sunarak 2004’ten önce yapılan 111 parkı da yeniledi. Böylelikle toplam park sayısı da 274’e çıkmış oldu.

Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından park yenileme çalışmasında; 2100 metrekarelik Altınşehir Mahallesi Kumru Parkı revize edilerek; oyun grupları, spor aletleri ile zemini yenilendi. Ayrıca parka 252 metrekarelik mini futbol sahası da yapıldı.

Yapılan çalışmalar ile daha yeşil, daha temiz ve daha güvenilir ortamda çocukların oyun oynaması, vatandaşın daha güzel vakit geçirmesi ve dileyenlerin rahatça spor yapması amaçlanıyor.

Marmara Belediyeler Birliği 2018 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı YapıldıÖnceki Haber

Marmara Belediyeler Birliği 2018 Yılı İk...

Başkan Türkmen Veliler İle BuluştuSonraki Haber

Başkan Türkmen Veliler İle Buluştu