Ümraniye’de Mevlid-i Nebi Etkinlikleri Devam Ediyor

Ümraniye’de Mevlid-i Nebi Etkinlikleri Devam Ediyor
Ümraniye Belediyesi, Mevlid-i Nebi haftası kapsamında Araştırmacı-Yazar Mehmet Fatih Çıtlak ile Mevlid-i Şerif Şerhi ve Sufi Ayinler Topluluğu’nu Ümraniyelilerle bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi Mevlid-i Nebi haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye İ.B.B Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Araştırmacı-Yazar M. Fatih Çıtlak ile Mevlid-i Şerif Şerhi ve Sufi Ayinler Topluluğu izleyicilerden yoğun ilgi görerek, Ümraniyelilere maneviyat dolu bir akşam yaşattı.

Tuzlalı Kadınlar, Birlik ve Beraberliğini Bir Kez Daha GösterdiÖnceki Haber

Tuzlalı Kadınlar, Birlik ve Beraberliğin...

BELEDİYELERDEN KUDÜS MESAJISonraki Haber

BELEDİYELERDEN KUDÜS MESAJI