Ümraniye’de Bu Hafta 15 Temmuz ve Mankurtlaşma Konuşuldu

Ümraniye’de Bu Hafta 15 Temmuz ve Mankurtlaşma Konuşuldu
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi öğrencilerini Yrd. Doç. Dr. Bahtiyar Yılmaz ve Gazeteci-Yazar Özcan Ünlü ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi öğrencilerini Yrd. Doç. Dr. Bahtiyar Yılmaz ve Gazeteci-Yazar Özcan Ünlü ile bir araya getirdi.

Alanında önemli isimlerin öğrencilerle bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediyesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor. Programlar kültürel ve sanatsal çalışmalar noktasında farkındalık oluşturarak, öğrencilerin önemli isimlerle bir araya gelmesine imkân sağlıyor.

Bu kapsamda Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde Özcan Ünlü’nün moderatörlüğünü yaptığı; Yrd. Doç. Dr. Bahtiyar Yılmaz’ın konuk olduğu “15 Temmuz ve Mankurtlaşma” konulu söyleşi öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle dinlendi.

KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU BÜYÜLEDİÖnceki Haber

KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU BÜYÜLEDİ

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN KİRAZLITEPE SAKİNLERİ İLE BULUŞTUSonraki Haber

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN KİRAZLITEPE SAKİNLE...