Ümraniye’de Asfalt ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Ümraniye’de Asfalt ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Başkan Hasan Can başkanlığındaki Ümraniye Belediyesi, cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Caddesi’nde belediye ekipleri tarafından kaldırım ve asfalt yenileme çalışmalarına başlandı.

Ümraniye’de yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren Ümraniye Belediyesi; yaptığı prestij cadde ve sokakların yanında, asfalt yenileme çalışmalarına da devam ediyor.  Son olarak prestij cadde olan Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Caddesi’nde ilgili ekiplerce asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Cemali Ergül’e; AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, belediye birim müdürü, meclis üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

Ümraniye Belediyesi 15. Geleneksel Resim, Hikâye ve Şiir Yarışmaları Başladı!Önceki Haber

Ümraniye Belediyesi 15. Geleneksel Resim...

Esenler’de Coşkulu 29 Ekim KutlamasıSonraki Haber

Esenler’de Coşkulu 29 Ekim Kutlaması