Ümraniye’de 1. Dönem Karne Heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümraniye’de 1. Dönem Karne Heyecanı
Bugün, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ümraniye’de de 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin ilk yarısı tamamlandı. Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can öğrencilerin özel gününde onları yalnız bırakmadı

Bugün, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ümraniye’de de 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin ilk yarısı tamamlandı. Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can öğrencilerin özel gününde onları yalnız bırakmadı.

Düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Yekeler, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Akın Yeşilbaş açılış konuşması yaparak, ilçedeki tüm okullara desteklerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen programda kısa bir selamlama konuşması yaparak, eğitim ve öğretimin önemini anlattı. Daha sonra Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı gerçekleşen Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’na olduğu gibi ilçedeki tüm okullara da yaptığı hizmet ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

BAŞKAN HASAN CAN, “GELECEĞİNİZ AYDINLIK OLSUN”

Öğrencilerle karne gününde bir araya gelerek onların heyecanını paylaşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptığı konuşmada, “Bu anların en heyecanlı dakikaları işte bu karne alma günüdür. Yüreğiniz hep coşkulu ve heyecanlı olsun. Geleceğe de huzur ve güvenle bakın” dedi. İmam hatip okullarının önemine vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can, “Milletin öz değerleriyle, kültürüyle yeni bir neslin yetişmesi adına yeni bir ufuk açılmıştır. Sadece imam hatip okullarımız değil, diğer okullarımızda da milleti millet yapan değerler müfredatlara eklenmiştir. Bu Türk milleti için fevkalade önemli bir aşamadır. Evladını milli değerlerle geleceğe hazırlamak isteyen anne ve babalar normal okullarda da tercihli din derslerini seçebiliyorlar” dedi.

“Çok şükür 15 yıl boyunca bu şehirde görev yapmak bizlere nasip oldu” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, “Görev sürecince eğitim alanında güzel hizmetler yaptık. Gençliği geleceğe en güzel şekilde hazırlama da üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Partimizin disiplini gereği görevimizi 31 Mart’ta sonlandıracağız” dedi. Başkan Hasan Can tüm eğitim camiasına, “Ömrünüz oldukça Rabbim sizi bahtiyar eylesin. Milletle, memleketle hep barışık olun. Bu karne tatilinin sizlere hayırlar getirmesini diliyorum. Geleceğiniz aydınlık olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu konuşmasında, “Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sevgili öğrenciler karne gününüz kutlu olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Program protokol tarafından öğrencilere karnelerini takdim etmesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümraniyespor Güçlü Rakibi Fenerbahçe’yi Ziraat Türkiye Kupası’nda Mağlup EttiÖnceki Haber

Ümraniyespor Güçlü Rakibi Fenerbahçe’yi...

Beykoz’da Karne HeyecanıSonraki Haber

Beykoz’da Karne Heyecanı

Yorum Yazın