Ümraniye Kent Konseyi’nin Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı

Ümraniye Kent Konseyi’nin Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı
Ümraniye Kent Konseyi’nin belli aralıklarla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısının bu ayki konusu Ümraniye Belediyesi alt yapı ve üst yapı yatırımları oldu.

Ümraniye Kent Konseyi’nin belli aralıklarla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısının bu ayki konusu Ümraniye Belediyesi alt yapı ve üst yapı yatırımları oldu.

Ümraniye Kent Konseyi’nin bu ayki konusu Ümraniye Belediyesi alt yapı ve üst yapı yatırımları oldu. Konsey tarafından yapılan bilgilendirme toplantısı, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenledi. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Şahin ve Ümraniye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ali Yılmaz Koçal, birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaş katıldı.

Programın içeriğinden bahseden Ümraniye Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Halit Tok, programa katılan herkese teşekkür ederek, sözü Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu’ya bıraktı.

Programın açılışını selamlama konuşmalarıyla Ümraniye Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erdoğdu yaptı. Ardından toplantının içeriği hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirerek, Kent konseyinin görevleri hakkında bilgi verdi. Erdoğdu son olarak katılımlarından dolayı salondaki herkese teşekkür etti.

Ardından Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Şahin, ilçede yapılan yatırımları ve yapılacak olan projeleri tek tek sunum eşliğinde anlattı.

Ümraniye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ali Yılmaz Koçal ise, ilçe genelinde kaç sokak ve cadde de çalışma yapıldığını, kaç ton asfalt döküldüğünü ve hız kesicinin nerelere yapılıp nerelere yapılmayacağını anlattı.

Soru cevap şeklinde devam eden program protokol ve katılımcıların çektirdiği hatıra fotoğrafı ile son buldu.

DOÇ. DR. MERAL YÜKSEL’DEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARETÖnceki Haber

DOÇ. DR. MERAL YÜKSEL’DEN BAŞKAN ALTINOK...

KAMUOYUNA DUYURUSonraki Haber

KAMUOYUNA DUYURU