Ümraniye Belediyesi’nde Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Ümraniye Belediyesi’nde Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2019 Yılı Ocak ayı toplantısı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

Ocak Ayı Meclis Toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “2019’a girmiş bulunmaktayız. Yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımız belli oldu. Ben hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Binali Yıldırım’a, hem de Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Bey’e hayırlı olsun diyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediyelerde uygulanacak olan asgari ücretle ilgili yapmış olduğu açıklamaya da değinen Başkan Hasan Can, “Biz zaten Ümraniye’de 15 yıldır asgari ücretin oldukça üzerinde bir rakamı belediyemizdeki işçilerimize veriyoruz” diyerek konuşmasını bitirdi.

Konuşmanın ardından Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2019 yılı Ocak Ayı Toplantısının gündemine geçildi.

Coşkun Sabah “bir Enstrümanın Günlüğü”ne Konuk OlduÖnceki Haber

Coşkun Sabah “bir Enstrümanın Günlüğü”ne...

Bağcılar Dört MevsimYeşilSonraki Haber

Bağcılar Dört MevsimYeşil