Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Ümraniye Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim
Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Yılbaşı öncesi ilçe genelinde gıda denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde kurallara aykırı her uygulamaya müdahale edilerek gerekli yaptırımlar uygulanıyor.

Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşın yılbaşı öncesi huzurlu ve güvenilir tüketim yapabilmesi amacıyla gıdadan hediyelik eşya satan işyerlerine kadar ruhsat, etiket ve genel hijyen denetimi yapıyor. Denetimlerde ruhsat, gramaj, etiket, son kullanma tarihi, genel hijyen, iş yerinin temizlik durumu kontrol edildi. Zabıta ekipleri tarafından yapılan incelemelerde standartlara uygun üretim yapan ve hizmet veren işletmelere teşekkür edilirken, standartlara uygun üretim yapmayan işletmelere de gerekli uyarılar yapılıp eksikliklerini gidermeleri istendi.

İstanbul Yozgat Konfederasyonu’ndan Başkan Hasan Can’a ZiyaretÖnceki Haber

İstanbul Yozgat Konfederasyonu’ndan Başk...

Mehmet Akif Ersoy Ümraniye’de AnıldıSonraki Haber

Mehmet Akif Ersoy Ümraniye’de Anıldı