Ümraniye Belediyesi Balıkesirli Öğrencileri Ağırladı

Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümraniye Belediyesi Balıkesirli Öğrencileri Ağırladı
İstanbul Balıkesirliler Derneği ve Bigadiç Millî Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği, Balıkesirli öğrenciler için düzenlenen İstanbul kültür gezisi, Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde başladı.

Ümraniye Belediyesi’nin Tantavi Sosyal Tesisleri’nde İstanbul Balıkesirliler Dernek Yönetimi ve yaklaşık 40 Balıkesirli öğrenciyi ağırladığı kahvaltı programına; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, İstanbul Balıkesirliler Dernek Başkanı Selim Can ve dernek yönetimi ile Balıkesirli öğrenciler katıldı. Kahvaltı programında konuşma gerçekleştiren İstanbul Balıkesirliler Dernek Başkanı Selim Can, ”Bütün STK’lara ve derneklerine katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a İstanbul Balıkesirliler Derneğimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İstanbul Balıkesirliler Derneği ve Bigadiç Millî Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Balıkesirli öğrencilere yönelik İstanbul Kültür gezisi bugün ve yarın devam edecek. Gezi Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde akşam yemeği ile sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
Yıldırım, Cuma Namazını Mamak Yeni Merkez Camiinde KıldıÖnceki Haber

Yıldırım, Cuma Namazını Mamak Yeni Merke...

HAVUZUN ÖZEL KONUKLARISonraki Haber

HAVUZUN ÖZEL KONUKLARI