Ümraniye Belediyesi 6. Geleneksel Çocuk Oyunları Başladı

Ümraniye Belediyesi 6. Geleneksel Çocuk Oyunları Başladı
Ümraniye Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 6. Geleneksel Çocuk Oyunlarının açılış töreni Ümraniye İmama Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Ümraniye Belediyesi; çocukların eğitim-öğretimlerine devam ederken bir yandan da sporla iç içe olmaları maksadıyla birçok etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda 6. Geleneksel Çocuk Oyunları’nın açılış töreni öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Çocuk Oyunları’na kaleli yakan top mücadeleleriyle start verildi.

Programın başında bir açılış konuşması gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir oyunlara katılacak olan tüm takımlara ve öğrencilere başarılar diledi.

Ümraniye Belediyesi 6. Geleneksel Çocuk Oyunları müsabakaları, mendil kapmaca, seksek-mas güreşi ve yakan top oyunları olmak üzere üç branştan oluşuyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yer alacağı yarışmalar kapsamında seksek dalında 93 takım 1488 öğrenci, mendil kapmaca dalında 105 takım 1680 öğrenci, yakan top dalında ise 91 takım 1456 öğrenci mücadele edecek.

Başımız SağolsunÖnceki Haber

Başımız Sağolsun

Üsküdar’da Tanzim Meyve Ve Sebze Satışı BaşladıSonraki Haber

Üsküdar’da Tanzim Meyve Ve Sebze Satışı...