Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitlerinin Ailelerini Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümraniye Belediyesi, 15 Temmuz Şehitlerinin Ailelerini Ağırladı
Ümraniye Belediyesi, Ümraniyeli 15 Temmuz şehitlerinin anne, eş ve kız kardeşlerini Ümraniye Hekimbaşı Tarihî Av Köşkü’nde ağırladı.

Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Eşi Saliha Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun Eşi Canan Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Ebru Saraçoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Sibel Şenocak, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılarının Eşleri, Ümraniye Belediyesi Birim Müdürleri, Ümraniye Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Sıdıka Bülbül  ve Şehit aileleri katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Eşi Saliha Can, programda bir konuşma gerçekleştirerek “Allah şehitlerimizden razı olsun. Onlar cennet karşılığında nefislerini teslim etmişlerdir. Allah hepsini iki cihanda da aziz eylesin. Biz ki onlara böyle yandık, siz kim bilir nasıl yanıyorsunuz. Allah sabırlar versin. Efendimiz ‘Ecelinizin sizi bulduğu gibi rızkınız da bulur’ diyor. Allah bize din, iman, vatan uğruna canını feda edebilecek gönüller versin, ayaklarımızı bu yolda sabit kılsın” dedi. “Darbe çıplak ellerle engellendi. Bizlere bundan sonra düşen bir olmak, beraber olmak, dayanışma içinde olmaktır. Eksikler, hatalar olabilir ama Allah bunları kendi içimizde çözebilmeyi nasip etsin. Kulun elinden gelen sınırlıdır; ama Allah’ın izniyle biz bize yeteriz. Size ne mutlu ki cennete şehitlerinizle birlikte gireceksiniz. Tasavvur edemiyoruz ama bu günleri nasıl yaşıyorsak o günleri de yaşayacağız” diyen Saliha Can; şehitlere rahmet ve ailelere baş sağlığı dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun Eşi Canan Dervişoğlu, “Sizinle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Allah size böyle büyük bir acı yaşattıysa; sizler büyük insanlarsınız. Her zaman yanınızdayız. Devletimizden de Allah razı olsun sizlerin yanında olmaya çalışıyor. Acınızı ancak anlamaya çalışabiliriz. Rabbim sabırlar versin” dedi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatarak “Teşkilatımızla, belediyemizle, kaymakamlığımızla şehit ailelerimizin yanındayız” dedi.

Programın sonunda Hattat Güldane Ergin tarafından yapılan ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün şehit adlarıyla resmedildiği tablolar; Şehit Erol İnce’nin Eşi, Şehit Köksal Karmil’in Eşi, Şehit Onur Kılıç’ın Annesi, Şehit Askeri Çoban’ın Eşi ve Şehit Mahmut Coşkunsu’nun Annesi’ne olmak üzere şehit ailelerine takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN OKULLARDA ÇEVRE EĞİTİMİÖnceki Haber

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN OKULLARDA ÇEVRE E...

Başkan Hasan Can, Habertürk Gazetesine Ümraniyespor’un Başarı Hikâyesini AnlattıSonraki Haber

Başkan Hasan Can, Habertürk Gazetesine Ü...

Yorum Yazın