UMED Medya Okulunun eğitim takvimi belli oldu

UMED Medya Okulunun eğitim takvimi belli oldu
Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla sertifikalı İstanbul UMED Medya Okulu açılıyor.

Genç Akademi ve UMED tarafından mülakatla seçilen öğrencilerin eğitimlerini UMED üstleniyor. Eğitimler tamamen ücretsiz olarak veriliyor.

UMED ve Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi işbirliğiyle açılacak Medya Okulu'nda, medyada yaşanan değişime, sosyal medyadaki gelişmelere, teknoloji kullanımını etkinleştirmeye yönelik uygulamalı ve sistematik eğitimlerin verilmesi hedefleniyor.

İSTANBUL'DA İLK KEZ AÇILIYOR

Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi işbirliğiyle UMED tarafından İstanbul'da ilk kez açılacak olan Medya Okulu'nda ayrıca, öğrencilerin algı gücünü artırmak, haber kaynağına ulaşma ve olaylara haberci gözüyle bakabilmeleri amacıyla deneyim paylaşımı da yapılacak. Derslere sürekli katılım sağlayan ve başarılı olan öğrencilere 7 haftalık eğitimin sonunda sertifika verilecek.

BAŞVURULAR SONA ERDİ

Ön başvurular 29 Aralık 2017 günü 17:00'da sona erdi.

Proje Koordinatörlüğünü Ferhat Açıl ve Burak Öztürk'ün üstlendiği Medya Okulu'nda Ekrem Kızıltaş, Gökçen Göksal, Halime Kökçe, Kemal Gümüş, Kenan Kıran, Mustafa Güngör, Mustafa Yıldız, Nazif Karaman, Osman Ateşli, Ömer Özkök, Recep Yeter, Salih Eser, Şükran İnce ve Uğur İslamoğlu gibi isimler eğitim verecek.

Perşembe ve Cuma günleri 18:30'da gerçekleşecek olan eğitimler 4 Ocak 2018'de başlayacak, 16 Şubat 2018 Cuma günü sona erecek.

Kur-an'ı Anlamak Atölyesi'ne yoğun ilgiÖnceki Haber

Kur-an'ı Anlamak Atölyesi'ne yoğun ilgi

Bir beldeye ismini veren kutlu Zat: Eyüb Sultan’ın hayatı ve türbesiSonraki Haber

Bir beldeye ismini veren kutlu Zat: Eyüb...