Türkiye'de ilk kez Eyüp Belediyesi kullanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye'de ilk kez Eyüp Belediyesi kullanıyor
Huzur Başkenti Eyüp'te hizmet aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri Eyüplülere hizmet için var güçleriyle çalışıyorlar. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e ve Eyüplülere hizmet etmenin önemini her fırsatta dile getirirken belediye ekipleri de bu bilinçle çalışmalarına devam ediyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın önderliğinde hizmet kalitesini her geçen gün artırarak sürdüren belediye ekipleri bir ilke daha imza attı. Tüm birimlerde oluğu gibi Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de alt yapı çalışmasından asfaltlamaya kadar bir çok alanda hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çalışmaları kapsamında Türkiye'de ilk defa kullanılan, 2 metre genişlik ve 32 santim derinlik kazma kapasitesiyle Türkiye'deki en iyi teknoloji ve en büyük kapasiteye sahip olan soğuk asfalt kırma aracı ile mevcut kaplama kazınarak duyargalı finişer ile asfalt serim işlemleri gerçekleştiriliyor. Asfalt kazıma ve kaplama yapan ekipler bilgisayar otomasyon sistemini kullanan bu araçlarla hata payını da en aza indiriyor.

Bu kapsamda Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini taşıyan soğuk asfalt kırma makinesi ile asfalt kazıması yaparak duyargalı finişer makinası ile asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler Karadolap Mahallesinde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyorlar. Aynı zamanda Öğüt Sokak üzerinde asfalt kazı, kaplama ve yenileme çalışmaları yapıyorlar. Yenilenen asfalt sayesinde cadde güzel bir görünüme kavuşurken sürücüler için de çok daha kullanışlı hale gelecek. Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2017 yılı içerisinde Eyüp İlçesinin tüm mahallerinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda toplam 100 bin ton asfalt serimi yaparak çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçük Mucitler İş Başında: Beykoz Bilim Şenliği BaşladıÖnceki Haber

Küçük Mucitler İş Başında: Beykoz Bilim...

Eyüplü 25 öğrencinin bisiklet hayali gerçek olduSonraki Haber

Eyüplü 25 öğrencinin bisiklet hayali ger...

Yorum Yazın