TRABZON KÖPRÜBAŞI DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

TRABZON KÖPRÜBAŞI DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
İstanbul Trabzon Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Karamehmetoğlu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Trabzon Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Karamehmetoğlu’nun yanı sıra; derneğin yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Dernek Başkanı Osman Karamehmetoğlu Başkan Altınok Öz’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Kartal Belediyesi’nin sivil toplum örgütlerine yönelik desteklerinden çok memnun olduklarını söyledi.

“Güçlü demokrasinin koşulu güçlü sivil toplum örgütleridir”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise, Kartal Belediyesi’nin yerel demokrasinin gelişmesi için sivil toplum örgütlerinin öneminin bilincinde olduğunu kaydederek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana sivil toplum örgütlerini destekledik; çünkü güçlü demokrasinin koşulu, güçlü sivil toplum örgütleridir.” ifadelerini kullandı. Başkan Altınok Öz, ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek, Dernek Başkanı Osman Karamehmetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Maltepe’de Cem Adrian rüzgarı estiÖnceki Haber

Maltepe’de Cem Adrian rüzgarı esti

ENGELLİLER BÜYÜKADA SOSYAL TESİSLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİSonraki Haber

ENGELLİLER BÜYÜKADA SOSYAL TESİSLERİNDE...