“Sevdirerek Din Eğitimi” Söyleşisi Düzenlendi

“Sevdirerek Din Eğitimi” Söyleşisi Düzenlendi
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Hatice Kübra Tongar’ın “Sevdirerek Din Eğitimi” konulu söyleşi programı düzenlendi.

Kültür sanat sezonunun açılmasıyla birlikte kültür programları Sultanbeyli’de doludizgin devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Sevdirerek Din Eğitimi” konulu söyleşi düzenlendi.

Hatice Kübra Tongar’ın konuşmacı olarak yer aldığı söyleşide katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken sevdirerek din eğitimi nasıl verilir sorusuna cevap arandı. Dinleyicilere konu hakkındaki fikirlerini aktaran Tongar’ın söyleşisi tam not aldı. Ayrıca bazı dinleyiciler yazara söyleşi konusunun da başlığını oluşturan “Korkutarak Değil Sevdirerek Din Eğitimi” adlı kitabını imzalattılar.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de Hatice Kübra Tongar’a ve salonu dolduran tüm katılımcılara teşekkür etti. Program, Tongar’a çiçek takdimiyle son buldu.

95. yıla dev hediyeÖnceki Haber

95. yıla dev hediye

Başkan Hasan Can AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatının Genel İstişare Toplantısına KatıldıSonraki Haber

Başkan Hasan Can AK Parti Ümraniye İlçe...