Personele doğum günü sürprizi

Yazı Tipi
  • Yorumlar
Personele doğum günü sürprizi
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ekim ayı içerisinde doğan belediye çalışanları için sürpriz bir kutlama yaptı.

Personele her ay doğum günlerinde bireysel olarak hediyeler gönderen Başkan Aydın, sürpriz kutlamayı belediyenin yemekhanesinde yaptı.

Kutlama öncesi, ekim ayı doğumlu 108 personel öğle yemeği saatinde yemekhaneye çağırıldı. Kendilerine hazırlanan sürprizden habersiz olan personel yemekhaneye geldiğinde ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Sürpriz doğum günü kutlaması çalışanları sevindirirken, özel olarak hazırlatılan ve üzerinde Eyüp Belediyesi'nin logosu bulunan pasta yemekhaneye getirildi.

Başkan Remzi Aydın pastayı personelle birlikte keserek hediyeleri takdim etti. Hediye takdimi sırasında personeli tebrik eden Başkan Remzi Aydın; “108 arkadaşımızın doğum gününü kutluyoruz. Kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Gelecek ay, kasım ayında doğan arkadaşlarımızla inşallah burada buluşacağız. İnşallah nice doğum günleri kutlarız, uzun yıllar Eyüpümüze hizmet ederiz.” dedi.

Başkan Aydın konuşmasının ardından çalışanlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
CEMAL GÜNGÖR PARKI YENİLENİYORÖnceki Haber

CEMAL GÜNGÖR PARKI YENİLENİYOR

ŞEHİT ÜSTEĞMEN ARİF KALAFAT DOĞA PARK MEYDAN PROJESİ BAŞLADISonraki Haber

ŞEHİT ÜSTEĞMEN ARİF KALAFAT DOĞA PARK ME...

Yorum Yazın