Ordu Dernekler Federasyonu’ndan (ORDEF) Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ordu Dernekler Federasyonu’ndan (ORDEF) Başkan Hasan Can’a Ziyaret
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Köleoğlu, ORDEF Birinci Bölge Başkanı Nail İnce, ORDEF Yönetim Kurulu Üyesi Seyyar Kaya, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Arslan ve Mali Müşavir Metin Çakmak’ı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ertuğrul Köleoğlu, Başkan Hasan Can’a 12-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Ordu Günleri etkinliklerinin davetiyesini takdim etti. Başkan Hasan Can ise misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İffet Polat ve Uluslararası Fatıma Derneği Başkanı Kevser Şamlı’dan Başkan Hasan Can’a ZiyaretÖnceki Haber

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başk...

ZİHİNSEL ENGELLİLERDEN MUHTEŞEM SERGİSonraki Haber

ZİHİNSEL ENGELLİLERDEN MUHTEŞEM SERGİ