ONUR ŞAN'DAN DUYGU DOLU TÜRKÜLER

ONUR ŞAN'DAN DUYGU DOLU TÜRKÜLER
Türk halk müziğinin sevilen sesi Onur Şan, Esenler'de sevenleri ile buluştu. Kudüs'te yaşananlardan dolayı konserinde hareketli türkülere yer vermeyen Onur Şan, sevenlerine duygusal bir gece yaşattı.

Güçlü sesi ve yorumu ile türkülere hayat veren Onur Şan, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü işbirliğinde, Dr. Kadir Topbaş  Kültür Sanat Merkezi'nde bir konser verdi.

Sevilen türküleri seslendirdiği konserde Onur Şan; "Keklik Gibi", "Seher Yıldızı", "Cemalim", "Gesi Bağları", "Merak Etme Sen" ve "Hep Sen Mi Ağladın" gibi eserler ile  türkü dostlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

KUDÜS'TEN DOLAYI HAREKETLİ TÜRKÜ SÖYLEMEDİ

Kudüs'te yaşananlardan dolayı konserinde hareketli türkülere yer vermeyen Onur Şan, "Ritimli türküler söylüyorum ama Kudüs bu hâldeyken çok hareketli müzikler söylemek içimden gelmiyor. Müslüman topraklarda yaşıyoruz, ezelden edebe Kudüs hepimizin. Biz Kudüs'ü sahiplenmeliyiz. Kudüs tüm dünya Müslümanlarının. Bugün borcum olsun, bir daha burada konser verirsem o zaman size coşkulu bir konser yaşatırım" dedi.

ŞEB-İ YELDA'DA KUDÜS'E ŞİİRLERÖnceki Haber

ŞEB-İ YELDA'DA KUDÜS'E ŞİİRLER