ÖMER AKBABA GENÇLERİ GÜLDÜRDÜ

ÖMER AKBABA GENÇLERİ GÜLDÜRDÜ
Stand-up sanatçısı Ömer Akbaba, “Gençlerle Başbaşa” programında yaptığı stand up gösterisiyle Esenlerli gençleri kahkahalara boğdu.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri ile birlikte düzenlenen “Gençlerle Başbaşa” programının konuğu, Stand-up sanatçısı Ömer Akbaba oldu.  Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Esenlerli gençler yoğun ilgi gösterdi.

KAHKAHALARLA İZLEDİLER

İnsan ilişkileri, anne-baba ve çocuk ilişkileri, kadın-erkek ilişkileri ve okul yaşantıları üzerine kurguladığı şovunu sahneleyen Akbaba, gençlere keyifli dakikalar yaşattı. Hayat ve mesleki tecrübeleriyle öğrencileri kahkahalara boğan Akbaba, kendi hayatından kesitlerin yer aldığı hikâyeleri esprili bir dille sahneye taşıdı.

İLK MÜSLÜMAN KOZMONOT OLAN SURİYELİ MUHAMMED AHMED FARİS, UZAY VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ.Önceki Haber

İLK MÜSLÜMAN KOZMONOT OLAN SURİYELİ MUHA...

URFALI KARDEŞLERİNİ MİSAFİR EDİYORLARSonraki Haber

URFALI KARDEŞLERİNİ MİSAFİR EDİYORLAR