Okullar Açıldı Çevre ve Geri Dönüşüm Eğitimleri Başladı

Okullar Açıldı Çevre ve Geri Dönüşüm Eğitimleri Başladı
Ümraniye Belediyesi, 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminin ikinci yarısının başlamasıyla birlikte çevreye duyarlı bireylerin yetişmesi için öğrencileri çevre ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmeye başladı.

Hazırladığı yarıyıl tatil programında sadece çocukları değil, velileri de çevre konusunda bilinçlendiren Ümraniye Belediyesi, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla beraber Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Dudullu İmam Hatip Ortaokulu ve 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’ndaki çocuklara; sağlıklı beslenme, plastik kullanımını azaltma, sıfır atık projesi, 1 ton kağıdın geri dönüşümü ile 17 yetişkin ağacın kesilmekten kurtarıldığı, 1 litre bitkisel atık yağın 1 milyon litre suyu kirleterek denizlere ve akarsulara ulaştığı, burada da canlılara ve besin zinciri yoluyla insan sağlığına zarar verdiği gibi konular anlatıldı.

Kartal’da riskli yapılara yer yokÖnceki Haber

Kartal’da riskli yapılara yer yok

15 Temmuz Gazisi Uğur Taşyumruk'tan Başkan Hasan Can'a ZiyaretSonraki Haber

15 Temmuz Gazisi Uğur Taşyumruk'tan Başk...