ÖĞRENCİLER SİMİT, PEYNİR VE ÇAY EŞLİĞİNDE BOĞAZ’IN KEYFİNİ ÇIKARIYORLAR

Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖĞRENCİLER SİMİT, PEYNİR VE ÇAY EŞLİĞİNDE BOĞAZ’IN KEYFİNİ ÇIKARIYORLAR
Çekmeköy Belediyesi Gençlerle Seyr-i İstanbul Projesi kapsamında bu hafta Mehmetçik Anadolu Lisesi Öğrencileri’ni ağırladı.

Çekmeköy’de eğitim gören liseli öğrenciler hem tarihi mekanları geziyor hem de boğaz turuyla İstanbul hakkında bilmediklerini öğreniyorlar. Uzman rehberler eşliğinde Avrupa ve Anadolu yakasının tarihi ve doğal güzelliklerini hikayeler eşliğinde dinleyen gençlere; çay, simit ve peynir ikramında bulunuluyor.

Boğaz turunda öğrencileri yalnız bırakmayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Bu gezilerimizin amacı; yaşadığımız şehri tanırken dersleriniz arasında kısa bir mola vererek sınavlar öncesi motivasyonunuza katıda bulunmak. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Geleceğimizi sizler şekillendireceksiniz. Bizler bu topraklarda rahatça yaşayalım, geleceğe umutla bakalım diye devletimiz var gücüyle çalışıyor. Sınır ötesinde milletimizin bekası için askerlerimiz şehit düşüyor. Bu cennet vatanı bizlere yurt kılan ve bu toprakların yurdumuz kalması için ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
MECLİS GÜNDEMİNİ ŞEHİTLERE AYIRDIÖnceki Haber

MECLİS GÜNDEMİNİ ŞEHİTLERE AYIRDI

Genç Gelecek 4.Liseler arası Münazara Yarışması BaşladıSonraki Haber

Genç Gelecek 4.Liseler arası Münazara Ya...

Yorum Yazın