NALAN ATINÖRS'TEN MÜZİK ZİYAFETİ

NALAN ATINÖRS'TEN MÜZİK ZİYAFETİ
Türk Sanat Müziği’nin yaşayan efsanelerinden Nalan Altınörs, Esenler'de verdiği konserde unutulmaz şarkıları seslendirdi.

Nizamülmülk Kültür Sanat Sezonu etkinlikleri kapsamında Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nün katkılarıyla, ünlü sanatçı Nalan Altınörs, Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'nde konser verdi. Konsere katılan hayranlarına seslenen Altınörs, "Yeni bir sezon başlangıcında siz Esenlerliler ile buluşmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

UNUTULMAZ ŞARKILARI SESLENDİRDİ

Usta sanatçı Nalan Altınörs konserinde;  "Enginde Yavaş Yavaş", "Nazende Sevgilim", "Seven Ne Yapmaz", "Artık Sevmeyeceğim", "Kıskanırım Seni Ben", "Ağlama Değmez Hayat", "Mendilimde Gül Oya", "Nasıl Geçti Habersiz" gibi unutulmaz eserleri seslendirdi. Söylediği şarkılarla sevenlerine keyifli bir gece yaşatan Altınörs'ün konserine Esenlerliler yoğun ilgi gösterdi. Salonu  dolduran vatandaşlar sanatçının şarkılarına coşkuyla eşlik etti. Altınörs, birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Göçbeyli'ye 20 Derslikli OkulÖnceki Haber

Göçbeyli'ye 20 Derslikli Okul

FİKİR SANAT MERKEZİ'NDE YENİ SEZON HEYECANISonraki Haber

FİKİR SANAT MERKEZİ'NDE YENİ SEZON HEYEC...