Mesudiye Dernekler Federasyonu’ndan (MESDEF) Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Mesudiye Dernekler Federasyonu’ndan (MESDEF) Başkan Hasan Can’a Ziyaret
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Mesudiye Dernekler Federasyonu (MESDEF) Başkanı Adnan Yılmaz, (MESDEF) Başkan Yardımcısı Hatice Özdemir Dönmez ve MESDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Kamuran Karabulut, Hayrettin Toprak, Yüksel Şenel ve Necmi Kaymak’ı makamında ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Mesudiye Dernekler Federasyonu (MESDEF) Başkanı Adnan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hatice Özdemir Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kamuran Karabulut, Hayrettin Toprak, Yüksel Şenel ve Necmi Kaymak’ı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Adnan Yılmaz,  ilçede bulunan tüm derneklere olduğu gibi Mesudiye Derneği’ne de yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ederek, Aralık ayının ilk haftalarında düzenlenmesi planlanan etkinlik programının davetiyesini takdim etti. Başkan Hasan Can ise misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’dan Başkan Hasan Can’a ZiyaretÖnceki Haber

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’dan Ba...

Nevmekan Sahil’de Anlamlı AçılışSonraki Haber

Nevmekan Sahil’de Anlamlı Açılış