MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM PLATFORMU TOPLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM PLATFORMU TOPLANDI
Marmara Belediyeler Birliği İnsan Kaynakları ve Eğitim Platformu, Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde toplandı. İstanbul’daki ilçe belediyeleriyle birlikte Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Marmara Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Ülkü Arıkboğa, Yönetim Danışmanı Angela Terasi, Bolu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Av. Kadir Erol, Marmara Belediyeler Birliği İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Şahin ve Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Güray Ünseven’in de yer aldığı toplantıya 5 ayrı ilden 55 kişi katıldı.

Toplantıda; Yönetim Danışmanı Angela Terasi, ‘Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi’ konusunda bir sunum gerçekleştirirken, Yrd. Doç. Dr. Ülkü Arıkboğa, belediye çalışanlarının eğitimi, sorunlar ve çözüm önerilerine değindi. Marmara Belediyeler Birliği İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Şahin ise Marmara Belediyeler Birliği’nin faaliyetleri ile insan kaynakları ve eğitim çalıştayı hakkında bilgi verdi.  

 

Toplantıda konuşma yapan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, “Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına hoş geldiniz diyor, hepinize teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz tesisleri 2009 yılında Orman Bakanlığı’ndan tahsis ettik. Çok atıl bir durumdaydı. Burayı, yaptığımız bakımla böyle güzel hale getirdik. Burada hem otel kısmı hem de halk plajı kısmımız var. Bizim için buranın önemi çok büyük. Bizim 29 müdürlüğümüz var ve müdürlüklerimizin eğitimine çok önem veriyoruz. Tüm eğitim çalışmalarımızı burada yapıyoruz. Göreve geldiğimizden itibaren kurumsallaşmanın çok önemli olduğuna inandığımız için, personelimizin eğitimine çok önem verdik ve personelimizden eğitim konusunda hiçbir şey esirgemedik. Belediyeler Birliği’nin ve diğer eğitim kurumlarının yardımlarından faydalandık ve bu sosyal tesisimiz, eğitimlerimize ev sahipliği yaptı. Sizleri de burada ağırlamaktan son derece mutluyuz” dedi. 

Toplantının ardından Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’ni gezen katılımcılar, Kartal Belediyesi’nin misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını belirterek adadan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BEYLİKDÜZÜ’NDE 35 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITIMI YAPILACAKÖnceki Haber

BEYLİKDÜZÜ’NDE 35 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞIT...

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN PİR SULTAN ABDAL CEMEVİ’NE ZİYARETSonraki Haber

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN PİR SULTAN ABDAL...

Yorum Yazın