Mahalle Buluşmalarının Bu Haftaki Durağı Sarıgöl Mahallesi Oldu

Mahalle Buluşmalarının Bu Haftaki Durağı Sarıgöl Mahallesi Oldu
Gaziosmanpaşa’da görüş, düşünce ve taleplerin dile getirildiği halk buluşmaları Sarıgöl Mahallesi ile devam etti. Başkan Usta ve ilçede görev yapan kurum yöneticileri vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı, devam eden ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sarıgöl Mahallesi Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, başkan yardımcıları ve birim müdürlerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Telekom, İGDAŞ, İSKİ ve BEDAŞ temsilcileri ve mahalle muhtarı katıldı.

İlçe sakinlerinin görüş, düşünce ve taleplerini dile getirdiği toplantıda, Başkan Usta ve ilçe kurum yöneticileri vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Birçok konuda merak ettiklerini ve çözüm önerilerini birebir konunun muhataplarına iletme fırsatı bulan vatandaşlar, yetkililer tarafından ayrıntılı olarak bilgilendirildi.

Talepleri en kısa sürede ele alarak titizlikle çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Usta, toplantıya katılarak duyarlılık gösteren ilçe sakinlerine teşekkürlerini iletti. Halk Meclisi Toplantıları, diğer mahallelerle devam edecek.

RASÛLULLAH'I Örnek Alanın İşi Rast GiderÖnceki Haber

RASÛLULLAH'I Örnek Alanın İşi Rast Gider

Bilge Çocuk Eğitimleri Başlıyor!Sonraki Haber

Bilge Çocuk Eğitimleri Başlıyor!