Kreş Öğretmenlerinden Başkan Altınok Öz’e Ziyaret

Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kreş Öğretmenlerinden Başkan Altınok Öz’e Ziyaret
Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü öğretmenleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

“Kreş Öğretmenlerimiz Göz Bebeğimizdir”

Ziyarette, Kreşler Müdürü Nazlı Enif Dipşar ve Kreş Müdürlüğü öğretmenleri hazır bulundu. Başkan Altınok Öz, ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade etti. Kartal Belediyesi’nin Türkiye’nin en fazla kreşine sahip olan belediyesi olmasının önemine dikkat çeken Başkan Altınok Öz, sözlerine şöyle devam etti; “Kartal’da yaklaşık 10 senede başardığımız en önemli işlerden biri şüphesiz hizmete açtığımız 14 kreş oldu. Kreşlerimizde Atatürk İlkeleri’ne bağlı, evrensel ve eleştirel düşünceyi benimseyecek nesiller yetiştiriyoruz. Bugün ziyaretimize gelen göz bebeğimiz olan tüm kreş öğretmenlerimize teşekkür ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
Beykoz’dan Sarıkamış’a Beyaz AdımlarÖnceki Haber

Beykoz’dan Sarıkamış’a Beyaz Adımlar

Ümraniye Bayburt İli ve İlçeleri Kalkındırma Dernek Başkanından Başkan Hasan Can’a ZiyaretSonraki Haber

Ümraniye Bayburt İli ve İlçeleri Kalkınd...

Yorum Yazın