Komşuluk Sultanbeyli’de Canlı Tutuluyor

Komşuluk Sultanbeyli’de Canlı Tutuluyor
Sultanbeyli Belediyesi komşuları buluşturuyor. Unutulmaya yüz tutan komşuluk kültürünü yeniden canlandırmayı hedefleyen “Komşular Buluşuyor” projesi kapsamında spor salonunda programlar düzenleniyor.

Komşular Sultanbeyli Belediyesi’nin öncülüğünde buluşuyor. Projenin başlangıcından bu yana Mimar Sinan, Hasanpaşa, Abdurrahmangazi, Mehmet Akif ve Fatih Mahallesi’nin sakinleri spor salonunda ağırlandı ve komşular buluşturuldu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin buluşmalara katılarak komşuluk kültürünün önemine değiniyor. Mülkiyet hakkında katılımcılara geniş bilgiler veren Başkan Keskin, çalışmaların devam ettiğini ve tebligatlarını alıp, başvuru yapan vatandaşların imarlı tapularını aldıklarını ifade etti. Ödeme planlarında 2B’nin emsal alındığını vurgulayan Başkan Keskin, “"400 metrekare için P indirim uygulayacağız. Peşin ödemelerde indirim, 5 yıla kadar vade farksız taksitlendirme sağlayacağız.” dedi. "Komşular Buluşuyor" projesi her hafta devam edecek.

Hastane Yanına 560 Araçlık OtoparkÖnceki Haber

Hastane Yanına 560 Araçlık Otopark

“Sultanbeyli’nin Güzel Yarınları İçin Hep Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz”Sonraki Haber

“Sultanbeyli’nin Güzel Yarınları İçin He...