Kod adı 2023” projesi Eyüp'te başladı

Kod adı 2023” projesi Eyüp'te başladı

Eyüp Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan “Kod Adı 2023 Projesi”ni Göktürk Kültür Merkezi'nde uygulamaya koydu. Proje kapsamında gençlere algoritma, programlama, web ve mobil uygulama geliştirme, elektronik ve robotik alanlarında eğitimler veriliyor.

Proje ile gençler, alanında uzman bir eğitmen tarafından verilen eğitimlere katılarak, yeteneklerini geliştirme ve ilgi alanlarının üzerine eğilme fırsatı buluyorlar. Bu sayede Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak yenilikçi fikirler çıkması ve geleceğe yön vermesi amaçlanıyor.

Eğitimlerde algoritma, web ve mobil uygulama geliştirme, elektronik ve robotik eğitimlerinin yanısıra milli yazılımlar, erken yaşta kodlama eğitimi, dijital bilgi güvenliği, siber saldırılar, etkili sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama üzerine seminer programları gerçekleştirilecek.

Sultangazi'de Gaziler GünüÖnceki Haber

Sultangazi'de Gaziler Günü