KIZILAY HAFTASI’NDA KREŞ ÖĞRENCİLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

KIZILAY HAFTASI’NDA KREŞ ÖĞRENCİLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ
Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşte Kızılay Haftası dolayısıyla miniklere, uygulamalı ilk yardım dersi verildi.

Türk Kızılayı Kartal Şubesi görevlileri tarafından Kartal Belediyesi Soğanlık Yeni Mahalle Kreşi’nde verilen uygulamalı derse; Soğanlık Yeni Mahalle Kreş Sorumlusu Hande Erdoğan, Kartal Kızılay Şubesi’nden Birgül Şahin, Güler Yıldırım, Deniz Seyiz, kreş öğretmenleri ve minik öğrenciler katıldı.

Verilen eğitimde, sınıfa sembolik bir ‘Kızılay Çadırı’ kurularak Türk Kızılayı’nın nasıl kurulduğu ve görevlerinin neler olduğu anlatıldı. Kaza ve afet anında nasıl davranmaları gerektiği konusunda miniklere çizgi film izlettirildi. Kreş öğrencilerinin Kızılay amblemli kepleri ile katıldığı etkinlikte, öğrencilere Kızılay’ın afet dönemlerinde yaptığı yardım faaliyetleri de anlatıldı.

GENÇLİK ORKESTRASI YENİ ÜYELERİNİ ARIYORÖnceki Haber

GENÇLİK ORKESTRASI YENİ ÜYELERİNİ ARIYOR

KARTAL’DA ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE AĞIZ VE DİŞ TARAMASI YAPILDISonraki Haber

KARTAL’DA ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE AĞIZ...