KAĞITHANE’DE PERDE AÇILIYOR

Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAĞITHANE’DE PERDE AÇILIYOR
Her yıl binlerce vatandaşı ücretsiz olarak sanat etkinlikleriyle buluşturan Kağıthane Belediyesi yeni sezona da hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl Seyrantepe Kültür Merkezi ile Gürsel Mahalle Konağı’nın da ev sahipliği yapacağı etkinlikler 7 ekim’de başlayıp 31 ekim de sona erecek

7 ekim cumartesi günü Sultan Selim Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan ve ‘O Ses Türkiye’ programı ile hayran kitlesi kazanan rap müzik sanatçısı Resul Aydemir konseri ile başlayan etkinlikler, 31 ekim akşamı Gültepe Kültür Merkezi’nin ev sahipliğini yapacağı ’Osmanlı Kıraathanesi’ adlı söyleşi ile sona erecek.

Ay boyunca toplamda birbirinden farklı 47 programı vatandaşla buluşturacak olan Kağıthane Belediyesi çocukları da sevindirecek. 10 yeni çocuk sineması, 20 adet de çocuk tiyatrosu farklı mahallelerde sahnelenecek. Özellikle çocukların gelişimine büyük katkı sağlayan tiyatro oyunları hem hafta içi hem de haftasonu çocuk izleyiciler ile buluşacak.

Yetişkinler için ise Ekim ayı içinde dikkat çeken tiyatro oyunları sahnelenecek. Bosna Savaşı’na ve Müslüman katliamına tanıklık eden ilk tiyatro oyunu olma özelliğini taşıyan ‘Aliya’ 19 Ekim akşamı Sultan Selim Kültür Merkezi’nde seyirci karşısına çıkacak. Yapımı tamamlanan ve bu sene bir çok programa ev sahipliği yapacak olan Seyrantepe Kültür Merkezi’nin ilk konuğu ise 13 ekim gecesi vereceği konser ile sevilen Türkücü Aynur Haşhaş olacak.

Önümüzdeki aylarda daha da yoğunlaşarak devam edecek olan etkinlikler ile bu yıl da Kağıthane’li vatandaşlar kültür sanata doyacak.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
Eyüplü 25 öğrencinin bisiklet hayali gerçek olduÖnceki Haber

Eyüplü 25 öğrencinin bisiklet hayali ger...

ÇEKMEKÖY’ÜN 2018 BÜTÇESİ MECLİSTEN GEÇTİSonraki Haber

ÇEKMEKÖY’ÜN 2018 BÜTÇESİ MECLİSTEN GEÇTİ