Kadına Yönelik Şiddet Ataşehir’de Konşulacak

Kadına Yönelik Şiddet Ataşehir’de Konşulacak
Ataşehir Belediyesi, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında bir etkinlik düzenliyor.

Ataşehir Belediyesi, Atlas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Inner Wheel Kulübü’nün ortaklaşa düzenleneceği etkinlik, 22 Kasım Perşembe günü Ataşehir Novada Cemal Süreya Etkinlik Merkezi Nikâh Salonu’nda saat 13.30’da başlayacak.

Etkinlikler kapsamında "Canan Sabah Ataşehir Popüler Müzik Korosu" kadınlar için özel bir konser verecek.

Programın söyleşiler bölümünde ise Avukat Begüm Tekin “Kadına Karşı Şiddet ve Kadın Hakları”, Klinik Psikolog Gül Mutlu  “Şiddet ve Ruh Sağlığı” üzerine konuşma yapacak.

Söyleşiler sonrasında Kadın cinayetlerine dikkat çekebilmek için bestelediği “Erkeksen Dokunma” isimli şarkısıyla “Altın Palmiye” ödülü kazanan Poyraz Özer canlı performans sergileyecek.

Yer: Novada Cemal Süreya Etkinlik Merkezi

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Şehit Şakir Elkovan Cad. No: 20

Avcılar’da Konu, Kadına Karşı ŞİddetÖnceki Haber

Avcılar’da Konu, Kadına Karşı Şİddet