Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Ziyaret

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Ziyaret
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Fatma Şengül, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Baykal ve Okul Aile Birliği Üyesi Elif Önver’i makamında ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Fatma Şengül, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Baykal ve Okul Aile Birliği Üyesi Elif Önver’i makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Fatma Şengül misafirperverliğinden ve eğitime verdiği desteklerden dolayı  Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu ve okul öğrencileri tarafından hazırlanan dergiyi hediye etti..Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti ve Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam çay takımı hediye etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk de hazır bulundu.

Şerifali Bölgesi İş Adamlarından ZiyaretÖnceki Haber

Şerifali Bölgesi İş Adamlarından Ziyaret

Doç. Dr. Fatih ÖZKAFA, yarın EYSAM Akademik BuluşmalarındaSonraki Haber

Doç. Dr. Fatih ÖZKAFA, yarın EYSAM Akade...