Hayvanseverler İçin Sosyal Aktivite Merkezi Olacak

Hayvanseverler İçin Sosyal Aktivite Merkezi Olacak
endik Belediyesinin Kurnaköy-Kurtdoğmuş Yolu üzerindeki ormanlık alanda yapılan Sahipsiz Hayvan Bakım ve Yaşam Alanı hizmete girdi. Hayvanseverler için sosyal aktivite merkezi niteliğindeki alanda kafeterya, çocuk oyun parkı, doğa yürüyüş parkuru, dinlenme alanları ile hayvanlar için eğitim parkuru, klinik, aşevi ve hayvan beslenme noktalarıgibi donatılar bulunuyor.

Pendik Belediyesi hayvanseverlerin de desteğiyle sahipsiz sokak hayvanlarına yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak Kurnaköy-Kurtdoğmuş Yolu üzerinde Sahipsiz Hayvan Bakım ve Yaşam Alanı inşa eden Pendik Belediyesi, bu alanda bir ilki gerçekleştirdi. Bünyesinde kedi ve köpekler için eğitim bölümü, klinik, aşevi ve hayvan beslenme noktaları gibi donatıların bulunduğu alanda vatandaşlarsahipli ya da sahipsiz hayvanlarıyla birlikte vakit geçirebilecek. Alana gelen vatandaşlar aşevinde hayvanlar için yemek yapabilecek ve özel eğitim parkurunda hayvanlarını eğitebilecek. Yine tesiste yer alan klinikte hafif derece sağlık sorunları bulunan hayvanlar için veteriner hizmeti sunuluyor.

Hayvanseverlerin desteğini bekliyoruz”

Sahipsiz Hayvan Bakım ve Yaşam Alanı için küçük bir açılış töreni düzenlendi. Hayvanseverlerle birlikte gerçekleştirilen açılış törenine Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman da katıldı. Alandaki donatıları inceleyen Cevat Yaman, sahipsiz hayvanlarla ilgili yaşanan bazı sıkıntıların tek taraflı çözülemeyeceğini belirterek hayvanseverlerden daha fazla destek istedi.

Maltepe’de ‘Nefes’ aldılarÖnceki Haber

Maltepe’de ‘Nefes’ aldılar

Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ordu Tanıtım Günlerine KatıldıSonraki Haber

Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İl...