Güvenli ve temiz bir Eyüp için çalışmalar sürüyor

Güvenli ve temiz bir Eyüp için çalışmalar sürüyor
Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü başlattığı merdiven, demir korkuluk ve yağmur suyu kanalı çalışmaları Eyüp'ün tüm mahallelerinde devam ediyor.

Eyüp Belediyesi tüm birimleriyle hizmeti vatandaşa ulaştırıyor. Belediye ekipleri, Başkan Remzi Aydın'ın talimatları doğrultusunda, insan odaklı olarak yürüttükleri çalışmalarda, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz hizmet veriyorlar.

Bu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, risk taşıyan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda cadde ve sokaklara merdiven ve korkuluk montaj çalışması yapıyor. Yağmur mevsimi gelmeden önce de yağmur suyu kanallarının bakımı ve gerekli görülen yerlere yeni yağmur suyu kanalları yapıyor.

Çalışmalarda son olarak Çırçır Mahallesi Bulut sokakta merdiven ve demir korkuluk çalışması tamamlandı. Bulut sokakta tamamlanan merdiven ve demir korkuluk çalışmalarının ardından sokağın ihtiyacına binaen hemen yağmur suyu kanalı ızgara yapım çalışmaları başlatıldı. Aynı zamanda Karadolap Mahallesi Filiz sokak, Rami Mahallesi Numan Efendi sokakta da merdiven ve korkuluk çalışması devam ediyor. Düğmeciler Mahallesi Çınaraltı sokakta yağmur suyu kanal yapım çalışması devam ediyor. Tüm mahallelerde ki merdiven, demir korkuluk ve yağmur suyu kanalı çalışmalarının çok kısa bir süre sonra tamamlanması planlanıyor.

Eyüplü engelli vatandaşlara film gösterimi yapıldıÖnceki Haber

Eyüplü engelli vatandaşlara film gösteri...

Eyüp Film Akademisi başvuruları başladıSonraki Haber

Eyüp Film Akademisi başvuruları başladı