Gazeteci-Yazar Özcan Ünlü Ümraniyeli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Gazeteci-Yazar Özcan Ünlü Ümraniyeli Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Eczacı Neşem Güray Anadolu Lisesi öğrencilerini Gazeteci-Yazar Özcan Ünlü ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Eczacı Neşem Güray Anadolu Lisesi öğrencilerini Gazeteci-Yazar Özcan Ünlü ile bir araya getirdi.

Alanında önemli isimlerin öğrencilerle bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediyesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor. Programlar kültürel ve sanatsal çalışmalar noktasında farkındalık oluşturarak, öğrencilerin önemli isimlerle bir araya gelmesine imkân sağlıyor. Bu kapsamda Eczacı Neşem Güray Anadolu Lisesi’nde Özcan Ünlü’nün konuk olduğu Mankurtlaşma konulu söyleşi öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle dinlendi.

Özcan Ünlü, “Kendisini dünyanın efendisi olarak kabul eden milletler ve devletler, köle olarak gördükleri milletlerin hayatlarını mankurt olarak sürdürmeleri için her türlü yola başvurmaktadır” yorumunda bulundu. Batı’nın kendi dışındaki topluluklara mankurtlaşma politikası uyguladığını söyleyen Aslan, “Bu bağlamda Batı, amaç birliği edebileceği her yapıya yardımcı olmaktan geri durmamıştır” diyerek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Hasan Can Muhtarlar Toplantısına KatıldıÖnceki Haber

Başkan Hasan Can Muhtarlar Toplantısına...

Kazakistanlı İş Kadınları Ataşehir’deSonraki Haber

Kazakistanlı İş Kadınları Ataşehir’de