Engelliler Eyüp Camii'nde buluştu

Engelliler Eyüp Camii'nde buluştu
Eyüp Belediyesi ve Eyüp Diyanet Vakfı, 1-7 Ekim ''Camiler Haftası'' kapsamında çok özel bir etkinliğe imza attı.

Eyüp Belediyesi Eyüp Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yaşlılar ve Engeliler Birimi ve Diyanet Vakfı, 1-7 Ekim ''Camiler Haftası'' kapsamında gerçekleştirilen programda; Eyüplü engelli vatandaşlar ve ailelerini Eyüp Camii ve Eyyub Sultan Hazretleri türbesini gezdirdi. Gezinin mihmandarlığını Eyüp Müftülüğü görevlisi Vaiz Ersoy Koyuncu üstlendi.

Programa Diyanet Vakfı Eyüp Şube yöneticisi Hüseyin Bozdoğan, Eyüp Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah Özderya katılım sağlayarak engelli vatandaşlarla sohbet ettiler.

Tüm kesimlere ulaşmak, engelli bireylerin sosyalleşmesine katkı sağlamak ve dini bilgileri birinci elden doğruca almalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen programa; Eyüp ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve Eyüp Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yaşlı ve Engelli Birimi üyeleri, İstanbul Büyükşehir Engelliler Merkezi (İSEM) üyeleri katılım sağladı.

Vaiz Koyuncu'nun mihmandarlığını yaptığı etkinlik, Eyüp Camii gezisi ve Eyyub Sultan Hazretleri türbesi gezisinden sonra Diyanet Vakfı tarafından verilen yemek ile son buldu.

Sosyal Medya Sohbetleri Yoğun İlgiÖnceki Haber

Sosyal Medya Sohbetleri Yoğun İlgi

Fotoistanbul 4. Kez Beşiktaş Sokaklarında!Sonraki Haber

Fotoistanbul 4. Kez Beşiktaş Sokaklarınd...