Engel Tanımayan Kartal ’da Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Engel Tanımayan Kartal ’da Dünya Engelliler Günü Etkinliği
Engelsiz bir kent yaratma arzusuyla 2009’dan bu yana engelli vatandaşları; iş ve sosyal hayata dahil etmek amacıyla birçok ödüllü çalışmaya imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Dünya Engelliler Günü’nü bir dizi etkinlikle şenlik havasında kutlayacak.

4 Aralık Salı günü 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, engelli vatandaşlar ve Başkan Altınok Öz’ün “Kartal’a Engel Yok” sloganını benimseyip destekleyen tüm vatandaşlar bir arada olacak. Saat 10.00’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde atölye çalışmaları ile başlayacak olan etkinlik, Şehit Recep Büyük Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Öğretmenler Korosu ve Ritim Grubu ile Yakacık İş Okulu Korosu’nun vereceği konser, Kartal Belediyesi ve Melodi Dans ekibinin dans gösterisi, Hasan Kablan’ın THM, Mehmet Ali Türk ve Özgür Doğan’ın bağlama eşliğinde gerçekleştireceği müzik dinletisi ve son olarak İhsan Orak konseri ile devam edecek.

“Kartal’a Engel Yok” diyen tüm vatandaşlarımız etkinliğe davetlidir.

Tarih: 4 Aralık 2018 Salı

Yer: Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi

Kitap Fuarı Ve İmza Günleri Devam EdiyorÖnceki Haber

Kitap Fuarı Ve İmza Günleri Devam Ediyor