Dünya birincisi kardeşlere Başkan Aydın'dan ödül

Dünya birincisi kardeşlere Başkan Aydın'dan ödül
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 24. Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i Ezbere Okuma Yarışması'nda birinci olan Hafız Faruk Şahin, kardeşi Hafız Muharrem Şahin ve kardeşleri yarışmaya hazırlayan Dünya Ezbere Kur'an-ı Kerim Okuma birincisi Hafız Selman Okumuş'a ödül verdi.

Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'te düzenlenen yarışmada Hafız Faruk Şahin 15 cüz ezbere okuma kategorisinde, kardeşi Hafız Muharrem Şahin de 5 cüz ezbere okuma kategorisinde birinci oldu.

Dünya birincisi kardeşler için Eyüp Belediyesi tarafından, Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ödül töreni düzenlendi. Törene Başkan Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Aktay, Hafız kardeşlerin ailesi ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende, okulun 10 G sınıfında eğitim gören dünya birincisi Hafız Muharrem Şahin'in Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Başkan Aydın törende yaptığı konuşmada, kardeşlerin böylesine büyük bir başarıya ulaşmasının takdir edilmesi gerektiğine değinerek; “Kardeşlerimiz çok üstün yetenekli çocuklar. Çünkü dünya çapında böyle bir yarışmada derece almak çok zor ve üstün bir başarı gerektiriyor. İlçemizde spor, sanat dalları gibi diğer branşlarda da başarılar kazanılıyor, ödüllendiriyoruz. Ancak bu alanda bir farkındalık oluşturalım, bu işi teşvik edelim, gençlerimizin her alanda başarılı ve yetenekli olduklarını gösterelim istedik. İnşallah bu marifetler artacaktır diye ümit ediyoruz” dedi.

Başkan Remzi Aydın konuşmasının ardından Muharrem Şahin, Faruk Şahin ve Selman Okumuş'a plaket, hediye çeki ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Başbakan Yıldırım Pendik’e GeliyorÖnceki Haber

Başbakan Yıldırım Pendik’e Geliyor

Başkan Hasan Can ve Ümraniyeliler Silivri’deki 15 Temmuz Darbe Davalarının Takipçisi Olmaya Devam EdiyorSonraki Haber

Başkan Hasan Can ve Ümraniyeliler Silivr...