Ders-i Hayat Tiyatro Oyunu Ümraniyeli Gençler İçin Sahnelendi

Ders-i Hayat Tiyatro Oyunu Ümraniyeli Gençler İçin Sahnelendi
Kültür ve sanata önemli katkılarda bulunan Ümraniye Belediyesi, yetişkinleri, gençleri ve çocukları birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda üniversiteye hazırlanan gençlerin hikâyelerinin anlatıldığı “Ders-i Hayat” adlı tiyatro oyunu Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sahnelendi.

Gerçekleştirdiği kültür sanat projeleri ile adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, yoğun kültür sanat gündemi ile hem çocukları hem de yetişkinleri birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde üniversiteye hazırlanan gençlerin hikâyelerinin anlatıldığı “Ders-i Hayat” adlı tiyatro oyunu öğrencilerle buluşturuldu.

Ders-i Hayat tiyatro oyununu büyük ilgi ve beğeniyle izleyen öğrenciler, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a kültür ve sanata verdiği önem için teşekkür ettiler.

5. Sosyal Tesis Çınardere’yeÖnceki Haber

5. Sosyal Tesis Çınardere’ye

Ümraniye’de 10 Bin Öğrenci, Çevre ve Geri Dönüşüm Konusunda BilinçlendirildiSonraki Haber

Ümraniye’de 10 Bin Öğrenci, Çevre ve Ger...