CHP’den Başkan Kartoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

CHP’den Başkan Kartoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat ve CHP’li Meclis Üyeleri Başakşehir’in yeni Başkanı Yasin Kartoğlu’nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat ve bir grup CHP’li Meclis Üyesi Mevlüt Uysal’ın İBB Başkanı olmasının ardından seçimle Başakşehir Belediye Başkanı olan Yasin Kartoğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Kartoğlu, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat ve beraberindeki heyetle bir süre sohbet etti.

“BAŞAKŞEHİR İÇİN YENİ BİR DÖNEM OLACAK”

Karabat, Başkan Kartoğlu’na kamunun ve vatandaşın yararına olabilecek konularda destek olacaklarını belirterek “Başkan Kartoğlu’na yeni görevinde başarılar dilemek için buradayız. CHP Grubu olarak Meclisin içinden de Başkan Yardımcılığı görevine sevdiğimiz görev arkadaşlarımızın getirilmesinden dolayı çok memnun olduk. Meclisimizden arkadaşlarımızın yönetime dahil olması çok sevindirici. Başakşehir için yeni bir dönem olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE MOZAİĞİ OLUŞTURMUŞ OLDUK”

Nezaket ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, yeni göreve gelen Başkan Yardımcılarının ilçeyi ve vatandaşı iyi tanıyan görev arkadaşlarından seçildiğine dikkat çekerek, “Yeni görevlendirmelerle bir Türkiye mozaiği de oluşturmuş olduk. Yeni Başkan Yardımcılarımızdan Mehmet Tayip TANRIKULU Güneydoğu Bölgesi’nden, Abdullatif KURT Doğu Anadolu Bölgesi’nden, Muammer ÇINAR ve Serkan Çelik Başkanlarımız İç Anadolu Bölgesi’nden, Sebahatdin KAYAS Karadeniz Bölgesi’nden ve Hasan Basri GÜL, Akdeniz Bölgesi’nden. Bende Malatyalı olarak Merkezdeyim. Daha güzel ve daha yaşanılır bir Başakşehir için birlikte el ele çalışacağız” dedi.

İYİ Kİ CUMHURİYET VARÖnceki Haber

İYİ Kİ CUMHURİYET VAR