CEVİZLİ ANADOLU SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

CEVİZLİ ANADOLU SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cevizli Anadolu Spor Kulübü yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyarette Cevizli Anadolu Spor Kulübü Başkanı Dursun Cıvak, kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil hazır bulundu. Kulüp Başkanı Cıvak, 2009 yılından bu yana Başkan Altınok Öz’ün spor alanında gerçekleştirdiği çalışmaların yakından takipçisi olduklarını söyledi.

“Atatürk’ün Spora ve Sporcuya Verdiği Önem…”

Başkan Altınok Öz ise ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek, “Kartal Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün spora ve sporcuya verdiği önemden aldığı ilhamla her türlü spor dalını destekliyor.” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Başkan Altınok Öz, misafirlerine teşekkür ederek fotoğraf çektirdi.

Ümit Zileli Cumhuriyet festivalindeÖnceki Haber

Ümit Zileli Cumhuriyet festivalinde

Ümraniye İlçe Kaymakamlığı Şehit Erol İnce Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Eğitim Programı DüzenlediSonraki Haber

Ümraniye İlçe Kaymakamlığı Şehit Erol İn...