ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ, BAKIMA İHTİYAÇ DUYAN AİLELERİN GÜNLÜK YEMEKLERİNİ EVLERİNE GÖTÜRÜYOR

Çekmeköy Belediyesi, yemek yapacak durumda olmayan kişilerin her gün kapısını çalarak, günlük yemek ihtiyaçlarını karşılıyor.

Çekmeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler, yemek yapacak durumu olmayan ailelerin yemek ihtiyaçlarını karşılıyor. Belediye yemekhanesinde özenle hazırlanan yemekler, her gün sefertaslarına doldurularak evlere götürülüyor. Hafta sonları ve resmi tatillerde de hizmete devam eden ekipler, yemek çeşitlerini vatandaşların sağlık durumlarına ve taleplerine göre belirliyor. Talepte bulunan ailelere günlük kahvaltılık paketleri de götürülüyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Sıcak yemek hizmetimizle ilçede tek başına yaşayan kimsesi olmayan, yemek yapamayacak durumda olan yaşlı,engelli  ve başka nedenlerle yemek yapamayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesini amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz varsa çevrelerinde böyle vatandaşlarımız bize bildirsinler.” dedi.

Başkan Hasan Can AKİT TV’nin Canlı Yayın Konuğu OlduÖnceki Haber

Başkan Hasan Can AKİT TV’nin Canlı Yayın...

ÇEKMEKÖY’DE ENGELSİZ ULAŞIMSonraki Haber

ÇEKMEKÖY’DE ENGELSİZ ULAŞIM