Can Dostlarımız İçin El Ele!

Can Dostlarımız İçin El Ele!
Beşiktaş Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında anlamlı bir ekinliğe ev sahipliği yapıyor.

Farmina Türkiye Pet Foods sponsorluğunda Beşiktaş Belediyesi desteğiyle Can Dostlarımız İçin El Ele etkinliği düzenleniyor. 1 Ekim 2017 Pazar günü Etiler Sanatçılar Parkı’nda sokak hayvanları için toplanıyoruz…

Etkinlik alanında birçok dernek ve barınağın standı olacak. Farmina Pet Foods, Can Dostlarımız İçin El Ele etkinliğinde katılımcı olan her köpek için listeden seçeceğiniz dernek ya da barınağa sizin adınıza 5 kg mama bağışında bulunacak.

Festival havasında geçecek bu harika etkinlikte; frizbi gösterileri, söyleşiler, veteriner hekimle soru cevap saati, engelli hayvanlar için bilgilendirme sohbeti, eğlenceli yarışmalar, çocuklar için yüz boyama etkinlikleri ve çekilişler olacak. Pek çok mama ve ürün firmasının da yer alacağı etkinlikte deneme ürünleri de hayvanseverlerin beğenisine sunulacak.

Katılımcılar aynı zamanda Nicole Rona ve Sinan Güleryüz'ün şarkılarıyla gün boyu keyifli dakikalar yaşayacak.

Katılımcı Dernek ve Barınaklar
• Değirmenlere Karşı
• Bir Destek Bin Umut
• Yedikule Barınağı