Bilgi Evleri Arası Futbol Turnuvası Coşkusu

Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilgi Evleri Arası Futbol Turnuvası Coşkusu
Yaz programı kapsamında Fatih Belediyesi Bilgi Evleri tarafından bu sene ilk olarak düzenlenen ve Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirilen futbol turnuvasına Bilgi Evi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel hale getirilmesi planlanan ve tüm Bilgi Evleri’nin 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı futbol turnuvası öğrencilerin yanı sıra veliler tarafından da coşkuyla karşılandı.

Futbol turnuvası etkinliği ile öğrencilerin devinimsel ve sportif özelliklerini geliştirmesinin yanında kazanım anlamında; arkadaşlık ilişkilerinin  pekiştirilmesi, grup ile birlikte başarılar kazanma arzusunun geliştirilmesi ve ortak paydada buluşarak aynı amaç uğruna sağlam adımların atılması gibi değerlerin aşılanması hedeflendi ve turnuvanın sonunda etkinliğin amacına ulaştığı gözlemlendi.

Turnuva Sonunda Şampiyonluk 3 Bilgi Evi Arasında Paylaşıldı:

4, 5 ve 7. Sınıflar Arasında Keçeci Karabaş Semt Konağı, 6. Sınıflar Arasında Marmara Semt Konağı ve 8. Sınıflar Arasında ise şampiyon Silivrikapı Bilgi Evi oldu.

Birinciliği göğüsleyen Semt Konakları ve Bilgi Evleri şampiyonlarına Fatih Belediyesi tarafından hem kupa hem de şampiyon olan takımın her bir öğrencisine madalya takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
Fatih Belediyesi Bisikletle Kültür TuruÖnceki Haber

Fatih Belediyesi Bisikletle Kültür Turu

Rehberlere “Eyüp Sultan” eğitimleri başladıSonraki Haber

Rehberlere “Eyüp Sultan” eğitimleri başl...

Yorum Yazın