"BEYAZ GEZİ" Sayesinde Bağcılar’ı Yeniden Keşfettiler

"BEYAZ GEZİ" Sayesinde Bağcılar’ı Yeniden Keşfettiler
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Beyaz Gezi”de Bağcılarlı kadınlar ilçenin gözde mekanları ve müzelerini gezdi. Ziyaret ettikleri yerde bilgilendirilen kadınlar ilçeyi yeniden tanıma fırsatı buldu. Ziyaretçiler Çanakkale Zafer Müzesi’nde duygu dolu dakikalar yaşadı.

Bağcılar Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yaşadıkları ilçeyi daha iyi tanımaları için düzenlediği “Beyaz Gezi” devam ediyor.  Gezinin son konukları ise Bağcılarlı kadınlar oldu. Mahalle konağına ismini yazdıran 30 kadın dün Bağcılar Belediyesi tarafından sağlanan servis araçlarıyla ilçe turuna çıkarıldı.

“Çanakkale Müzesi kadınları duygulandırdı”

Kadınlar, Mehmet Akif Ersoy Müzesi, Çanakkale Zafer Müzesi ve Nostalji Bahçeleri başta olmak üzere önemli merkezleri gezdi. Katılımcılara tesislerde rehberler eşliğinde bilgiler verildi. Ziyaretçileri en çok etkileyen yer ise Şehitler Parkı ve Çanakkale Zafer Müzesi oldu. Kadınlardan bazılarının Çanakkale Savaşlarının anlatıldığı Diaroma resmi ve seslendirmesinde çok duygulandığı görüldü.

Beyaz Gezi sayesinde yaşadıkları Bağcılar’ı yeniden keşfettiklerini söyleyen ziyaretçiler, kendilerine sunulan bu hizmetten dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkür etti.

EğitimÇocuların Ayağına GeliyorÖnceki Haber

EğitimÇocuların Ayağına Geliyor

Gaziosmanpaşa’da Özel Öğrenciler El Becerilerini KonuşturduSonraki Haber

Gaziosmanpaşa’da Özel Öğrenciler El Bece...