BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN 39. İSTANBUL MARATONUNDA ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU

Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN 39. İSTANBUL MARATONUNDA ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından organize edilen, dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip olan Vodafone 39. İstanbul Maratonu "Çocuklar İçin Koş" temalısıyla bugün gerçekleşti.

15 Şehitler Köprüsü’nün yaklaşık 250 metre gerisinden başlayan maraton, bu yıl ilk kez Vodafone Park'ta son buldu. Maraton'da 100'den fazla ülkeden yaklaşık 125 bin insan koştu. Yaklaşık 25 bin kişinin çipli koşularda yer aldığı organizasyonda, 100 bin civarında kişi de halk koşusuna katıldı.

Maratonun startını, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve çocuklar verdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de maratona, engelli vatandaşlarımız, Tebessüm Kahvesinde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımız, şehit ve gazi ailelerimiz ile katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu 39. İstanbul Maratonu’na Başkan Hilmi Türkmen "Çocuklar İçin Koş" teması üzerine, şehit ve gazi çocuklarımızı unutmadığımızı ve her zaman onların yanında olduğumuzu ifade ederek yürüyüşü çocuklarımız ile birlikte tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
    SEVDİM
    ALKIŞ
    KOMİK
    İNANILMAZ
    ÜZGÜN
    KIZGIN
BAŞKOMUTAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KARTAL’DA TÖRENLE ANILDIÖnceki Haber

BAŞKOMUTAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KA...

Emekliler Karikatür Çizmeyi ÖğreniyorSonraki Haber

Emekliler Karikatür Çizmeyi Öğreniyor